30 Πιπεριές Ghost Pepper ανά Μπουκάλι – Dawson’s Ghost Pepper Mash
€15.90
Εξαντλημένο

Οι δημιουργοί αυτής της σάλτσας κατάφεραν να χωρέσουν 30 ολόκληρες πιπεριές Ghost pepper σε κάθε μπουκάλι Dawson’s Ghost Pepper Mash! Μόνο για τους μυημένους στα καυτερά καθώς είναι τρομερά καυτερή!
Έχει κόκκινο χρώμα και πηχτή σύσταση καθώς περιέχει 30 πιπεριές ανα μπουκάλι. Δοκιμάστε με προσοχή!
Συστατικά: Ξύδι, Ghost Peppers, Σκόρδο, Αλάτι
Εξαντλημένο






Χρυσόστομος Καβάσιλας –
Πολύ ωραία! Η πρώτη μου σάλτσα αυτού του επιπέδου. Άφησε καυτερές αναμνήσεις σε φίλους και συγγενείς (φυσικά ήξεραν τι τους έδινα, φάρσες με τέτοια πράγματα μπορούν να είναι επικίνδυνες).
Μοναδική απογοήτευση ήταν ότι έπεσε το μισό γεμάτο μπουκάλι και έσπασε. Το καθάρισμα προκάλεσε τα ίδια δάκρυα με την απλή κατανάλωση. Οι δαίμονες που βγήκαν από αυτό το μπουκάλι μύριζαν για ώρες.
Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΙΑΝΟΣ –
Υπέροχη σάλτσα, πάρα πολύ γευστική αλλά θέλει προπόνηση αν δεν υπάρχει προηγούμενη επάφή με κάτι τόσο καυτερό. Με το νυχάκι οπότε στην αρχή.
Αν κι έχει Ghost pepper το πρώτο hit έρχεται στο δευτερόλεπτο και το build up κλιμακώνεται σταθερά και γρήγορα. Η γεύση της να ξαναπώ οτι είναι υπέροχη και την έχω δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία στη μπολονέζ μου, στο κοκκινιστό, με doritos αλλά και σκέτη.
Μπράβο στον Καυτερούλη που μας φέρνει όλα αυτά τα ωραία.
Ευχαριστούμε παιδιά!