Menu
Your Cart

Καυτερές Σάλτσες

Λίγο Kαυτερές     –     Μέτρια Kαυτερές     –     Πολύ Kαυτερές     –     Εξαιρετικα Καυτερές     –     Ελληνικές Σάλτσες     –     Σάλτσες Sriracha

Θέλεις να δώσεις ένταση στο φαγητό σου; Η μήπως θέλεις να ‘τρελάνεις’  τον ουρανίσκο σου; Δεν έχεις παρά να βάλεις στο ράφι σου μια από τις λαχταριστές καυτερές σάλτσες που θα βρεις στο κατάστημα μας , η οποία θα  μείνει για πολύ καιρό αξέχαστη στον ουρανίσκο σου!

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη από καυτερές σάλτσες στο κατά΄στημα μας, οι οποίες αποτελούν ιδανική λύση για όσους προτιμούν να δώσουν μια πιο πικάντικη γεύση στο φαγητό τους πέρα από τα κοινά καρυκεύματα. Οι καυτερές σάλτσες αποτελούνται από  πιπεριές που ξεκινούν από πολύ χαμηλά επίπεδα καυστικότητας, γι’ αυτούς που απλά θέλουν να δώσουν μια μικρή ένταση στο φαγητό τους και αντίστοιχα μπορούν να φτάσουν σε πολύ μεγάλα επίπεδα καυστικότητας για όσους είναι γενναίοι και θέλουν να δοκιμάζουν την τύχη τους!

Η κλίμακα Scoville , αποτελεί μια κλίμακα μέτρησης της καυστικότητας μιας πιπεριάς τσίλι η οποία εκφράζεται σε μονάδες SHU (Scoville Heat Units, Μονάδες "Θερμότητας" Σκόβιλ), και περιλαμβάνει στην πλειονότητα της πιπεριές, που ξεκινούν από την κοινή πράσινη πιπεριά (με 0 SHU) που υπάρχει σε κάθε ελληνικό τραπέζι και μπορεί να φτάσει σε πάρα πολύ μεγάλα επίπεδα καυστικότητας, σύμφωνα με την συγκεκριμένη κλίμακα, όταν ξεπερνούν τις 80.000 SHU.

καυτερές σάλτσες κλίμακα

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα από καυτερές σάλτσες που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα  συνδυάζοντας καυτερές και γλυκές γεύσεις ταυτόχρονα,  περιλαμβάνοντας ακόμα και εκρηκτικούς συνδυασμούς από φρούτα και αρώματα . Η πιπεριά Jalapeno και η  Tabasco προσδίδουν μια αρκετά πικάντικη γεύση στο φαγητό μας και υπάρχουν στα περισσότερα ελληνικά τραπέζια. Αν ωστόσο είσαι ένας από αυτούς που έχουν πιο γερό στομάχι και θέλουν κάτι πιο δυνατό, τότε βρίσκεσαι στην σωστή σελίδα καθώς παρακάτω βρείς μερικές από τις πιο καυτερές σάλτσες που υπάρχουν στον κόσμο!

Πως φτιάχνονται οι καυτερές σάλτσες?

Η παραδοσιακή μέθοδος δημιουργίας καυτερής σάλτσας απαιτεί τη ζύμωση είτε καθαρών καυτερών πιπεριών είτε μείγματος καυτερής και γλυκιάς πιπεριάς, καθώς και διαφόρων αρωματικών λαχανικών και βοτάνων (όπως σκόρδο ή κρεμμύδι). Αφού λήξει η περίοδος ζύμωσης, ολόκληρο το μείγμα ανακατεύεται με ξύδι μέχρι να γίνει λείο σαν μετάξι.

καυτερές σάλτσες

Καυτερές σάλτσες συστατικά

Ποια συστατικά μπαίνουν στη ζεστή σάλτσα; Οι περισσότερες πικάντικες σάλτσες παρασκευάζονται από ένα μείγμα πιπεριών τσίλι, ξύδι και θαλασσινό αλάτι. Πολλές καυτερές σάλτσες ζυμώνονται για να προσδώσουν μια ξινή ή funky γεύση. Μπορεί να είναι υγρά ή πάστα σε συνοχή και μπορεί να είναι πράσινα, κόκκινα ή ακόμα και καφέ.

 

Καυτερές Σάλτσες - Είδη

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακές καυτερές σάλτσες χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο καυστικότητας στο οποίο βρίσκεστε.

 

Ένας γενικός τρόπος για να εκτιμήσετε τη θερμότητα μιας σάλτσας είναι να δείτε τη λίστα συστατικών. Οι σάλτσες τείνουν να διαφέρουν σε θερμότητα ανάλογα με το είδος των πιπεριών που χρησιμοποιούνται και όσο πιο κάτω στη λίστα, τόσο μικρότερη είναι η ποσότητα του πιπεριού.

Cayenne - Οι σάλτσες που παρασκευάζονται με καγιέν, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από τις σάλτσες τύπου Λουιζιάνα , είναι συνήθως πιο καυτερές από το jalapeño, αλλά πιο ήπιες από άλλες σάλτσες.

Chile de árbol - Μια λεπτή και ισχυρή μεξικάνικη πιπεριά τσίλι γνωστή και ως τσίλι ράμφος πουλιού και τσίλι ουράς αρουραίου. Ο δείκτης θερμότητάς τους κυμαίνεται μεταξύ 15.000 και 30.000 μονάδες Scoville , αλλά μπορεί να φτάσει και πάνω από 100.000 μονάδες. Σε υποκατάστατα μαγειρέματος, η πιπεριά Chile de árbol μπορεί να αντικατασταθεί με πιπέρι καγιέν .

Habanero - Οι σάλτσες πιπεριάς Habanero ήταν γνωστές ως οι πιο καυτερές φυσικές σάλτσες πιπεριάς, αλλά σήμερα είδη όπως το Bhut jolokia , το Naga jolokia ή το Trinidad Scorpion Moruga είναι ακόμη και πέντε ή δέκα φορές πιο καυτερές.

Jalapeño - Αυτές οι σάλτσες περιλαμβάνουν πράσινο και κόκκινο jalapeño chilis και chipotle (ωριμασμένο και καπνιστό). Το πράσινο jalapeño και το chipotle είναι συνήθως οι πιο ήπιες σάλτσες που υπάρχουν. Η κόκκινη σάλτσα jalapeño είναι γενικά πιο καυτή.

Naga Bhut Jolokia - Η πιπεριά είναι επίσης γνωστή ως Bhut Jolokia, πιπέρι φάντασμα, πιπέρι τσίλι φάντασμα, κόκκινο τσίλι νάγκα και τσίλι φάντασμα. Το 2007, το Guinness World Records πιστοποίησε ότι το Ghost Pepper (Bhut Jolokia) ήταν η πιο καυτερή πιπεριά τσίλι στον κόσμο, 400 φορές πιο καυτερή από τη σάλτσα Tabasco. Ωστόσο, το 2011 έχει αντικατασταθεί από το Trinidad Moruga Scorpion.

Piri piri - Η πιπεριά Peri Peri έχει πολιτογραφηθεί στη Νότια Αφρική και είναι επίσης γνωστή ως πιπεριά αφρικανικού ματιού πτηνού, πιπεριά Piri-Piri ή πιπεριά Pili-Pili, ανάλογα με την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Η πιπεριά κυμαίνεται από μισό έως μία ίντσα σε μήκος και λεπταίνει σε αμβλύ σημείο. Το μικρό πακέτο έχει μια ισχυρή γροθιά με βαθμολογία 175.000 στην κλίμακα Scoville, κοντά στο Habanero, αλλά το Peri Peri είναι μικρότερο και έχει πολύ διαφορετική γεύση. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε καυτερή σάλτσα, σε συνδυασμό με άλλα μπαχαρικά και καρυκεύματα, επειδή έχει μια πολύ ελαφριά, φρέσκια γεύση εσπεριδοειδών-βοτάνων που δένει καλά με τις γεύσεις των περισσότερων άλλων συστατικών. 

Scotch Bonnet - Παρόμοιες σε θερμότητα με το Habanero είναι αυτές οι πιπεριές δημοφιλείς στην Καραϊβική. Βρίσκεται συχνά σε καυτερές σάλτσες Τζαμάικας.

Πιπεριές ταμπάσκο - Οι σάλτσες που παρασκευάζονται με πιπεριές ταμπάσκο είναι γενικά πιο καυτερές από τις σάλτσες πιπεριού καγιέν. Μαζί με το Ταμπάσκο , μια σειρά από σάλτσες παρασκευάζονται με πιπεριές ταμπάσκο.

Trinidad Moruga Scorpion - Η πιπεριά τσίλι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ έχει μια τρυφερή γεύση σαν φρούτο. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χιλής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, το μείγμα Trinidad Scorpion Moruga είναι 2.009.231 SHU στην κλίμακα Scoville .

καυτερές σάλτσες

Carolina Reaper - Το Carolina Reaper είναι μια σούπερ καυτερή πιπεριά που έχει περιγραφεί ως ψητή γλυκύτητα που προσφέρει ένα στιγμιαίο επίπεδο θερμότητας. Αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή του Puckerbutt Ed Currie στο Rock Hill της Νότιας Καρολίνας, το Carolina Reaper έχει κατά μέσο όρο πάνω από 1,6 εκατομμύρια SHU και τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες τον Αύγουστο του 2017. 

Εκχύλισμα καψαϊκίνης - Οι πιο καυτερές σάλτσες παρασκευάζονται από εκχύλισμα καψαϊκίνης. Αυτά κυμαίνονται από μείγματα σάλτσας καυτερής πιπεριάς έως καθαρά εκχυλίσματα καψαϊκίνης. Αυτές οι σάλτσες είναι εξαιρετικά καυτερές και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη με προσοχή από όσους δεν είναι συνηθισμένοι σε φλογερά φαγητά. Πολλοί είναι πολύ ζεστοί για να καταναλώσουν περισσότερες από μία ή δύο σταγόνες σε μια κατσαρόλα με φαγητό. Αυτές οι καινοτόμες σάλτσες πωλούνται συνήθως μόνο από εξειδικευμένους λιανοπωλητές και είναι συνήθως πιο ακριβές.

Άλλα συστατικά - η θερμότητα επηρεάζεται επίσης από άλλα συστατικά. Μπορούν να προστεθούν λάδι μουστάρδας και wasabi για να αυξηθεί η αίσθηση του καψίματος, αλλά γενικά, περισσότερα συστατικά σε μια σάλτσα αραιώνουν την επίδραση του τσίλι, με αποτέλεσμα μια πιο ήπια γεύση. Πολλές σάλτσες περιέχουν ντομάτες, καρότα, κρεμμύδια, σκόρδο ή άλλα λαχανικά και καρυκεύματα. Το ξύδι ή ο χυμός λεμονιού είναι επίσης κοινά συστατικά σε πολλές καυτερές σάλτσες, επειδή η οξύτητά τους θα βοηθήσει να μην οξειδωθεί η σάλτσα, λειτουργώντας έτσι ως συντηρητικό.

Λίγο Kαυτερές     –     Μέτρια Kαυτερές     –     Πολύ Kαυτερές     –     Εξαιρετικα Καυτερές     –     Ελληνικές Σάλτσες     –     Σάλτσες Sriracha

Θέλεις να δώσεις ένταση στο φαγητό σου; Η μήπως θέλεις να ‘τρελάνεις’  τον ουρανίσκο σου; Δεν έχεις παρά να βάλεις στο ράφι σου μια από τις λαχταριστές καυτερές σάλτσες που θα βρεις στο κατάστημα μας , η οποία θα  μείνει για πολύ καιρό αξέχαστη στον ουρανίσκο σου!

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη από καυτερές σάλτσες στο κατά΄στημα μας, οι οποίες αποτελούν ιδανική λύση για όσους προτιμούν να δώσουν μια πιο πικάντικη γεύση στο φαγητό τους πέρα από τα κοινά καρυκεύματα. Οι καυτερές σάλτσες αποτελούνται από  πιπεριές που ξεκινούν από πολύ χαμηλά επίπεδα καυστικότητας, γι’ αυτούς που απλά θέλουν να δώσουν μια μικρή ένταση στο φαγητό τους και αντίστοιχα μπορούν να φτάσουν σε πολύ μεγάλα επίπεδα καυστικότητας για όσους είναι γενναίοι και θέλουν να δοκιμάζουν την τύχη τους!

Η κλίμακα Scoville , αποτελεί μια κλίμακα μέτρησης της καυστικότητας μιας πιπεριάς τσίλι η οποία εκφράζεται σε μονάδες SHU (Scoville Heat Units, Μονάδες "Θερμότητας" Σκόβιλ), και περιλαμβάνει στην πλειονότητα της πιπεριές, που ξεκινούν από την κοινή πράσινη πιπεριά (με 0 SHU) που υπάρχει σε κάθε ελληνικό τραπέζι και μπορεί να φτάσει σε πάρα πολύ μεγάλα επίπεδα καυστικότητας, σύμφωνα με την συγκεκριμένη κλίμακα, όταν ξεπερνούν τις 80.000 SHU.

καυτερές σάλτσες κλίμακα

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα από καυτερές σάλτσες που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα  συνδυάζοντας καυτερές και γλυκές γεύσεις ταυτόχρονα,  περιλαμβάνοντας ακόμα και εκρηκτικούς συνδυασμούς από φρούτα και αρώματα . Η πιπεριά Jalapeno και η  Tabasco προσδίδουν μια αρκετά πικάντικη γεύση στο φαγητό μας και υπάρχουν στα περισσότερα ελληνικά τραπέζια. Αν ωστόσο είσαι ένας από αυτούς που έχουν πιο γερό στομάχι και θέλουν κάτι πιο δυνατό, τότε βρίσκεσαι στην σωστή σελίδα καθώς παρακάτω βρείς μερικές από τις πιο καυτερές σάλτσες που υπάρχουν στον κόσμο!

Πως φτιάχνονται οι καυτερές σάλτσες?

Η παραδοσιακή μέθοδος δημιουργίας καυτερής σάλτσας απαιτεί τη ζύμωση είτε καθαρών καυτερών πιπεριών είτε μείγματος καυτερής και γλυκιάς πιπεριάς, καθώς και διαφόρων αρωματικών λαχανικών και βοτάνων (όπως σκόρδο ή κρεμμύδι). Αφού λήξει η περίοδος ζύμωσης, ολόκληρο το μείγμα ανακατεύεται με ξύδι μέχρι να γίνει λείο σαν μετάξι.

καυτερές σάλτσες

Καυτερές σάλτσες συστατικά

Ποια συστατικά μπαίνουν στη ζεστή σάλτσα; Οι περισσότερες πικάντικες σάλτσες παρασκευάζονται από ένα μείγμα πιπεριών τσίλι, ξύδι και θαλασσινό αλάτι. Πολλές καυτερές σάλτσες ζυμώνονται για να προσδώσουν μια ξινή ή funky γεύση. Μπορεί να είναι υγρά ή πάστα σε συνοχή και μπορεί να είναι πράσινα, κόκκινα ή ακόμα και καφέ.

 

Καυτερές Σάλτσες - Είδη

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακές καυτερές σάλτσες χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο καυστικότητας στο οποίο βρίσκεστε.

 

Ένας γενικός τρόπος για να εκτιμήσετε τη θερμότητα μιας σάλτσας είναι να δείτε τη λίστα συστατικών. Οι σάλτσες τείνουν να διαφέρουν σε θερμότητα ανάλογα με το είδος των πιπεριών που χρησιμοποιούνται και όσο πιο κάτω στη λίστα, τόσο μικρότερη είναι η ποσότητα του πιπεριού.

Cayenne - Οι σάλτσες που παρασκευάζονται με καγιέν, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από τις σάλτσες τύπου Λουιζιάνα , είναι συνήθως πιο καυτερές από το jalapeño, αλλά πιο ήπιες από άλλες σάλτσες.

Chile de árbol - Μια λεπτή και ισχυρή μεξικάνικη πιπεριά τσίλι γνωστή και ως τσίλι ράμφος πουλιού και τσίλι ουράς αρουραίου. Ο δείκτης θερμότητάς τους κυμαίνεται μεταξύ 15.000 και 30.000 μονάδες Scoville , αλλά μπορεί να φτάσει και πάνω από 100.000 μονάδες. Σε υποκατάστατα μαγειρέματος, η πιπεριά Chile de árbol μπορεί να αντικατασταθεί με πιπέρι καγιέν .

Habanero - Οι σάλτσες πιπεριάς Habanero ήταν γνωστές ως οι πιο καυτερές φυσικές σάλτσες πιπεριάς, αλλά σήμερα είδη όπως το Bhut jolokia , το Naga jolokia ή το Trinidad Scorpion Moruga είναι ακόμη και πέντε ή δέκα φορές πιο καυτερές.

Jalapeño - Αυτές οι σάλτσες περιλαμβάνουν πράσινο και κόκκινο jalapeño chilis και chipotle (ωριμασμένο και καπνιστό). Το πράσινο jalapeño και το chipotle είναι συνήθως οι πιο ήπιες σάλτσες που υπάρχουν. Η κόκκινη σάλτσα jalapeño είναι γενικά πιο καυτή.

Naga Bhut Jolokia - Η πιπεριά είναι επίσης γνωστή ως Bhut Jolokia, πιπέρι φάντασμα, πιπέρι τσίλι φάντασμα, κόκκινο τσίλι νάγκα και τσίλι φάντασμα. Το 2007, το Guinness World Records πιστοποίησε ότι το Ghost Pepper (Bhut Jolokia) ήταν η πιο καυτερή πιπεριά τσίλι στον κόσμο, 400 φορές πιο καυτερή από τη σάλτσα Tabasco. Ωστόσο, το 2011 έχει αντικατασταθεί από το Trinidad Moruga Scorpion.

Piri piri - Η πιπεριά Peri Peri έχει πολιτογραφηθεί στη Νότια Αφρική και είναι επίσης γνωστή ως πιπεριά αφρικανικού ματιού πτηνού, πιπεριά Piri-Piri ή πιπεριά Pili-Pili, ανάλογα με την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Η πιπεριά κυμαίνεται από μισό έως μία ίντσα σε μήκος και λεπταίνει σε αμβλύ σημείο. Το μικρό πακέτο έχει μια ισχυρή γροθιά με βαθμολογία 175.000 στην κλίμακα Scoville, κοντά στο Habanero, αλλά το Peri Peri είναι μικρότερο και έχει πολύ διαφορετική γεύση. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε καυτερή σάλτσα, σε συνδυασμό με άλλα μπαχαρικά και καρυκεύματα, επειδή έχει μια πολύ ελαφριά, φρέσκια γεύση εσπεριδοειδών-βοτάνων που δένει καλά με τις γεύσεις των περισσότερων άλλων συστατικών. 

Scotch Bonnet - Παρόμοιες σε θερμότητα με το Habanero είναι αυτές οι πιπεριές δημοφιλείς στην Καραϊβική. Βρίσκεται συχνά σε καυτερές σάλτσες Τζαμάικας.

Πιπεριές ταμπάσκο - Οι σάλτσες που παρασκευάζονται με πιπεριές ταμπάσκο είναι γενικά πιο καυτερές από τις σάλτσες πιπεριού καγιέν. Μαζί με το Ταμπάσκο , μια σειρά από σάλτσες παρασκευάζονται με πιπεριές ταμπάσκο.

Trinidad Moruga Scorpion - Η πιπεριά τσίλι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ έχει μια τρυφερή γεύση σαν φρούτο. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χιλής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, το μείγμα Trinidad Scorpion Moruga είναι 2.009.231 SHU στην κλίμακα Scoville .

καυτερές σάλτσες

Carolina Reaper - Το Carolina Reaper είναι μια σούπερ καυτερή πιπεριά που έχει περιγραφεί ως ψητή γλυκύτητα που προσφέρει ένα στιγμιαίο επίπεδο θερμότητας. Αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή του Puckerbutt Ed Currie στο Rock Hill της Νότιας Καρολίνας, το Carolina Reaper έχει κατά μέσο όρο πάνω από 1,6 εκατομμύρια SHU και τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες τον Αύγουστο του 2017. 

Εκχύλισμα καψαϊκίνης - Οι πιο καυτερές σάλτσες παρασκευάζονται από εκχύλισμα καψαϊκίνης. Αυτά κυμαίνονται από μείγματα σάλτσας καυτερής πιπεριάς έως καθαρά εκχυλίσματα καψαϊκίνης. Αυτές οι σάλτσες είναι εξαιρετικά καυτερές και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη με προσοχή από όσους δεν είναι συνηθισμένοι σε φλογερά φαγητά. Πολλοί είναι πολύ ζεστοί για να καταναλώσουν περισσότερες από μία ή δύο σταγόνες σε μια κατσαρόλα με φαγητό. Αυτές οι καινοτόμες σάλτσες πωλούνται συνήθως μόνο από εξειδικευμένους λιανοπωλητές και είναι συνήθως πιο ακριβές.

Άλλα συστατικά - η θερμότητα επηρεάζεται επίσης από άλλα συστατικά. Μπορούν να προστεθούν λάδι μουστάρδας και wasabi για να αυξηθεί η αίσθηση του καψίματος, αλλά γενικά, περισσότερα συστατικά σε μια σάλτσα αραιώνουν την επίδραση του τσίλι, με αποτέλεσμα μια πιο ήπια γεύση. Πολλές σάλτσες περιέχουν ντομάτες, καρότα, κρεμμύδια, σκόρδο ή άλλα λαχανικά και καρυκεύματα. Το ξύδι ή ο χυμός λεμονιού είναι επίσης κοινά συστατικά σε πολλές καυτερές σάλτσες, επειδή η οξύτητά τους θα βοηθήσει να μην οξειδωθεί η σάλτσα, λειτουργώντας έτσι ως συντηρητικό.

DA'BOMB - Beyond Insanity 120ml DA'BOMB - Beyond Insanity 120ml
Προτείνουμε
DA'BOMB - Beyond Insanity, Ίσως η πιο καυτερή σάλτσα που φάγατε ποτέ. Η σάλτσα που κατέκτησε την εκπομπή HotOnes. Όπως θα δείτε παρακάτω και στο βίντεο είναι η σάλτσα που χαρακτηρίστηκε από πολλούς (ακόμα και από τον host της εκπομπής) ως η πιο καυτερή σάλτσα στο show!Η συγκεκριμένη καυτερή σάλτ..
17,90€
Η διαφορά βρίσκεται…. στο καπάκι! Η σάλτσα Sriracha με το κόκκινο καπάκι είναι η έξτρα καυτερή έκδοση της κλασσικής σάλτσας σριράτσα. Το  πράσινο καπάκι αρχικά επιλέχθηκε στην συσκευασία της κλασσικής έκδοσης της σριράτσα ώστε να προσομοιάζει μια ώριμη καυτερή πιπεριά jalapeno από τις οποίες φτ..
4,80€
Επιτέλους Έφτασε το Τραγανό Καυτερό Τσίλι σε Λάδι Lao Gan Ma! Για όσους δεν γνωρίζουν οι Κινέζοι και όλες οι χώρες τις ανατολικής Ασίας λατρεύουν τα καυτερά. Εάν αναφέρετε την συγκεκριμένη σάλτσα σε κάποιον που προέρχεται από την Κίνα είναι σίγουρο ότι θα την γνωρίζει. Η σάλτσα Lao Gan Ma (H Γριά Νο..
5,30€
Η νέα σάλτσα Mega Death υπόσχεται να φτάσει στην κορύφωση την θερμοκρασία και να σου μείνει αξέχαστη από την πρώτη κιόλας δοκιμή! Πρόκειται για μια πολύ καυτερή σάλτσα η οποία περιλαμβάνει πιπεριές Habanero και Cayenne και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα  συστατικά της, ξεπερνούν πεντακόσι..
21,50€
Γεμάτη με φρεσκοκαλλιεργημένα μάνγκο της Κόστα Ρίκα και τσίλι habanero, αυτή η καυτερή σάλτσα τροπικών φρούτων είναι η τέλεια ισορροπία γλυκού και καυτερού. Μαγειρεμένες με πολύ φαντασία και προσπαθωντας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλων των πελατών της,  η διάσημη εταιρεία Hot-Headz παρ..
6,90€
Πολλά είδη πιπεριών απαρτίζουν αυτή την σάλτσα αλλά το καταπληκτικό πράσινο χρώμα της το παίρνει από τις πιπεριές Jalapeno. Εξωφρενικά φρέσκια γεύση με έξτρα καυστικότητα καθώς περιλαμβάνει και ένα υπέροχο blend από πιπεριές Carolina reaper, Trinidad Moruga Scorpion και Bhut Jolokia. Παρόλα αυτ..
11,90€
Μια κλασική σάλτσα ήπιας καυστικότητας με βασικό πρωταγωνιστή τις παλαιωμένες πιπεριές Cayenne.Η συγκεκριμένη σάλτσα είναι ευρέως γνωστή και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως πρόκειται για ένα γευστικό συνδυασμό ο οποίος μπορεί να αποτελέσει την βάση για να ξεκινήσει κανείς το ταξίδι του στο κόσμο ..
6,90€
Η καυτερή σάλτσα Son of Zombie πάει ένα βήμα παραπέρα την σάλτσα Zombie Apocalypse της Torchbearer καθώς δεν στέκεται μόνο στην υψηλή περιεκτικότητα πιπεριών αλλά προσθέτει και γλυκιές νότες δημιουργώντας μια εκρηκτική νοστιμιά.Περιλαμβάνει ένα μείγμα πιπεριών Ghost Pepper και Habanero ενώ ..
10,90€
To Κόκκινο Ταυλανδέζικο Curry δίνει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα σ'αυτήν την υπερκαυτερή σάλτσα με carolina reaper. Ταιριάζει με μια πληθώρα φαγητών. Η carolina reaper είναι η πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο και αξίζει να δόκιμάσετε αυτή την σάλτσα εάν ψάχνετε κάτι ιδιαιτέρως καυτερό!Συστατικά: D..
13,90€
H Περίφημη κλασική σάλτσα Σριράτσα (Sriracha) - ΕΞΤΡΑ ΚΑΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ!Η καυτερή σάλτσα σριρατσα (Sriracha) είναι μια σάλτσα με τσίλι πιπεριές φτιαγμένη από πάστα καυτερών πιπεριών, αποσταγμένο ξύδι, σκόρδο, ζάχαρη και αλάτι! Στην Ταϊλάνδη η σάλτσα sriracha συνήθως χρησιμοποιείται ως dip  ενώ..
7,50€
Αυτή η σάλτσα πιπεριού πράσινης Habanero της Marie Sharp είναι μια πολύ ασυνήθιστη καυτερή σάλτσα. Δεν περιέχει πολλά συστατικά, αλλά το πιο εξαιρετικό συστατικό είναι το Nopal. Αυτός ο κάκτος δίνει στη σάλτσα μια φρέσκια και ξινή γεύση, η οποία συνδυάζεται υπέροχα με τη γεύση και τη θερμότητα του π..
7,90€
Hot-Headz Scotch Bonnet Καυτερή Σάλτσα - 148 Hot-Headz Scotch Bonnet Καυτερή Σάλτσα - 148
New -30 %
Σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη συσκευασία της Hot-Headz  με κυρίαρχο συστατικό την πιπεριά Scotch Bonnet. To 50% της σάλτσας αποτελείται από τον καθαρό καρπό της καυτερής αυτής πιπεριάς.Είναι κατάλληλη για όσους από εσάς λατρεύουν τα καυτερά αλλά δεν επιθυμούν τον συνδυασμό του καυτερού μ..
5,32€ 7,60€
1Μια καυτερή σάλτσα που πρέπει να βάλετε όλοι στο ράφι σας ,διότι μπορείτε να την απολαύσετε χρησιμοποιώντας τη ως συνοδευτικό ντιπ ανεπιφύλακτα σε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά. Η συγκεκριμένη σάλτσα της Hot Headz δημιουργεί μια εθιστική γεύση καθώς η απόλαυση του μήλου σε συνδυασμό με τις ..
9,90€
Sriracha Σάλτσα Υπερκαυτερή BLACKOUT! 455ml Sriracha Σάλτσα Υπερκαυτερή BLACKOUT! 455ml
Προτείνουμε
Η πιο καυτερή έκδοση από όλες τις σάλτσες sriracha μόνο για τους μυημένους στα καυτερά ή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την συγκεκριμένη έκδοση γιατί απλά λατρεύουν την καυτερή σάλτσα σριράτσα και επιθυμούν λιγααααάκι παραπάνω κάψιμο. Πιο καυτερή απο την έκδοση με το κόκκινο καπάκι. Εάν η έκδοση με ..
11,70€
Καυτερή σάλτσα με καυτερές πιπεριές Habanero, Chipotle και Ουίσκι! Απίστευτη σάλτσα με καπνιστή γεύση και "γλυκάδα" από το ουίσκι! Μοναδική θεραπεία για όλα τα κρεατικά σας και πιάτα μπάρμπεκιου. Κέρδισε τα Γερμανικά Chilli Awards το 2019Συστατικά: brown sugar (sugar, invert sugar syrup, co..
10,40€
Επιτέλους στην Ελλάδα! Η αυτοαποκαλούμενη καλύτερη σάλτσα στον κόσμο που όμως όποιος την δοκιμάζει.... συμφωνεί! Κατευθείαν από το Bερμόντν της Αμερικής στον ουρανίσκο σας, η καυτερή σάλτσα Dirty Dick's hot sauce περιέχει πιπεριές Habanero και τροπικά φρούτα. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε!Συστ..
12,50€
Η  καυτερή σάλτσα Dawson's Shawarma όπως έγινε γνωστή από την εκπομπη Hot Ones είναι μια καυτερή σάλτσα που δημιουργεί μια μαγική γεύση στον ουρανίσκο σας, έχοντας ως βάση την πιπεριά Cayenne καθώς αποτελείται από ένα πλούσιο μίγμα αλμυρών μπαχαρικών.Το υπέροχο με την συγκεκριμένη σάλτ..
16,90€
Υπέροχα καυτερή σάλτσα από την High River Sauces.Με tequila και blackberries είναι μια υπερκαυτερή σάλτσα που θα σας καθηλώσει με την γεύση και το έντονο κάψιμο! Είναι ένα πυρηνικό μανιτάρι γεύσης και καυτερότητας όπως φαίνεται και στην ευφάνταστη ετικέτα του μπουκαλιού. Οι εμποτισμένες με τεκίλ..
12,50€
Το Immune Booster από την Raijmakers Heetmakers είναι μια νόστιμη, φρέσκια καυτερή σάλτσα με μοναδική γεύση. Με τις νόστιμες φρέσκες Jalapeños μπορείτε σίγουρα να νιώσετε το κάψιμο, αλλά είναι ο συνδυασμός του τζιν και λάιμ που το κάνει εθιστικά νόστιμο. Με την προσθήκη του σκόρδου και μυρωδικών όπω..
10,40€
 Η Howler Monkey σάλτσα πρόκειται για μια παραδοσιακή καυτερή σάλτσα Aji Chombo με καταγωγή από τον εξωτικό Παναμά και έντονες επιρροές από την Καραϊβική!Η πιπεριά Aji Chombo αφορά μια Σκωτσέζικη πιπεριά και συγχέεται πολλές φορές με την πιπεριά Habanero  και την Scotch Bonnet ..
9,60€
Η σάλτσα αυτή αποτελεί το μπουκάλι νούμερο 7 από την διάσημη εκπομπή Hot Ones την Πέπτη Σεζόν. Πολύ καυτερή με τόνους ελαιόλαδου και σκόρδου αλλά και γλυκούς τόνους απ΄ο το ζαχαροκάλαμο που περιέχει!Η συγκεκριμένη καυτερή σάλτσα περιέχει καυτερές πιπεριές habanero και δένουν υπέροχα με τα υπόλοι..
11,90€
Εμφάνιση 1 έως 21 από 109 (6 Σελ.)