Menu
Your Cart

Καυτερές Σάλτσες

Λίγο Kαυτερές     –     Μέτρια Kαυτερές     –     Πολύ Kαυτερές     –     Εξαιρετικα Καυτερές     –     Ελληνικές Σάλτσες     –     Σάλτσες Sriracha

Θέλεις να δώσεις ένταση στο φαγητό σου; Η μήπως θέλεις να ‘τρελάνεις’  τον ουρανίσκο σου; Δεν έχεις παρά να βάλεις στο ράφι σου μια από τις λαχταριστές καυτερές σάλτσες που θα βρεις στο κατάστημα μας , η οποία θα  μείνει για πολύ καιρό αξέχαστη στον ουρανίσκο σου!

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη από καυτερές σάλτσες στο κατά΄στημα μας, οι οποίες αποτελούν ιδανική λύση για όσους προτιμούν να δώσουν μια πιο πικάντικη γεύση στο φαγητό τους πέρα από τα κοινά καρυκεύματα. Οι καυτερές σάλτσες αποτελούνται από  πιπεριές που ξεκινούν από πολύ χαμηλά επίπεδα καυστικότητας, γι’ αυτούς που απλά θέλουν να δώσουν μια μικρή ένταση στο φαγητό τους και αντίστοιχα μπορούν να φτάσουν σε πολύ μεγάλα επίπεδα καυστικότητας για όσους είναι γενναίοι και θέλουν να δοκιμάζουν την τύχη τους!

Η κλίμακα Scoville , αποτελεί μια κλίμακα μέτρησης της καυστικότητας μιας πιπεριάς τσίλι η οποία εκφράζεται σε μονάδες SHU (Scoville Heat Units, Μονάδες "Θερμότητας" Σκόβιλ), και περιλαμβάνει στην πλειονότητα της πιπεριές, που ξεκινούν από την κοινή πράσινη πιπεριά (με 0 SHU) που υπάρχει σε κάθε ελληνικό τραπέζι και μπορεί να φτάσει σε πάρα πολύ μεγάλα επίπεδα καυστικότητας, σύμφωνα με την συγκεκριμένη κλίμακα, όταν ξεπερνούν τις 80.000 SHU.

καυτερές σάλτσες κλίμακα

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα από καυτερές σάλτσες που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα  συνδυάζοντας καυτερές και γλυκές γεύσεις ταυτόχρονα,  περιλαμβάνοντας ακόμα και εκρηκτικούς συνδυασμούς από φρούτα και αρώματα . Η πιπεριά Jalapeno και η  Tabasco προσδίδουν μια αρκετά πικάντικη γεύση στο φαγητό μας και υπάρχουν στα περισσότερα ελληνικά τραπέζια. Αν ωστόσο είσαι ένας από αυτούς που έχουν πιο γερό στομάχι και θέλουν κάτι πιο δυνατό, τότε βρίσκεσαι στην σωστή σελίδα καθώς παρακάτω βρείς μερικές από τις πιο καυτερές σάλτσες που υπάρχουν στον κόσμο!

Πως φτιάχνονται οι καυτερές σάλτσες?

Η παραδοσιακή μέθοδος δημιουργίας καυτερής σάλτσας απαιτεί τη ζύμωση είτε καθαρών καυτερών πιπεριών είτε μείγματος καυτερής και γλυκιάς πιπεριάς, καθώς και διαφόρων αρωματικών λαχανικών και βοτάνων (όπως σκόρδο ή κρεμμύδι). Αφού λήξει η περίοδος ζύμωσης, ολόκληρο το μείγμα ανακατεύεται με ξύδι μέχρι να γίνει λείο σαν μετάξι.

καυτερές σάλτσες

Καυτερές σάλτσες συστατικά

Ποια συστατικά μπαίνουν στη ζεστή σάλτσα; Οι περισσότερες πικάντικες σάλτσες παρασκευάζονται από ένα μείγμα πιπεριών τσίλι, ξύδι και θαλασσινό αλάτι. Πολλές καυτερές σάλτσες ζυμώνονται για να προσδώσουν μια ξινή ή funky γεύση. Μπορεί να είναι υγρά ή πάστα σε συνοχή και μπορεί να είναι πράσινα, κόκκινα ή ακόμα και καφέ.

 

Καυτερές Σάλτσες - Είδη

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακές καυτερές σάλτσες χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο καυστικότητας στο οποίο βρίσκεστε.

 

Ένας γενικός τρόπος για να εκτιμήσετε τη θερμότητα μιας σάλτσας είναι να δείτε τη λίστα συστατικών. Οι σάλτσες τείνουν να διαφέρουν σε θερμότητα ανάλογα με το είδος των πιπεριών που χρησιμοποιούνται και όσο πιο κάτω στη λίστα, τόσο μικρότερη είναι η ποσότητα του πιπεριού.

Cayenne - Οι σάλτσες που παρασκευάζονται με καγιέν, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από τις σάλτσες τύπου Λουιζιάνα , είναι συνήθως πιο καυτερές από το jalapeño, αλλά πιο ήπιες από άλλες σάλτσες.

Chile de árbol - Μια λεπτή και ισχυρή μεξικάνικη πιπεριά τσίλι γνωστή και ως τσίλι ράμφος πουλιού και τσίλι ουράς αρουραίου. Ο δείκτης θερμότητάς τους κυμαίνεται μεταξύ 15.000 και 30.000 μονάδες Scoville , αλλά μπορεί να φτάσει και πάνω από 100.000 μονάδες. Σε υποκατάστατα μαγειρέματος, η πιπεριά Chile de árbol μπορεί να αντικατασταθεί με πιπέρι καγιέν .

Habanero - Οι σάλτσες πιπεριάς Habanero ήταν γνωστές ως οι πιο καυτερές φυσικές σάλτσες πιπεριάς, αλλά σήμερα είδη όπως το Bhut jolokia , το Naga jolokia ή το Trinidad Scorpion Moruga είναι ακόμη και πέντε ή δέκα φορές πιο καυτερές.

Jalapeño - Αυτές οι σάλτσες περιλαμβάνουν πράσινο και κόκκινο jalapeño chilis και chipotle (ωριμασμένο και καπνιστό). Το πράσινο jalapeño και το chipotle είναι συνήθως οι πιο ήπιες σάλτσες που υπάρχουν. Η κόκκινη σάλτσα jalapeño είναι γενικά πιο καυτή.

Naga Bhut Jolokia - Η πιπεριά είναι επίσης γνωστή ως Bhut Jolokia, πιπέρι φάντασμα, πιπέρι τσίλι φάντασμα, κόκκινο τσίλι νάγκα και τσίλι φάντασμα. Το 2007, το Guinness World Records πιστοποίησε ότι το Ghost Pepper (Bhut Jolokia) ήταν η πιο καυτερή πιπεριά τσίλι στον κόσμο, 400 φορές πιο καυτερή από τη σάλτσα Tabasco. Ωστόσο, το 2011 έχει αντικατασταθεί από το Trinidad Moruga Scorpion.

Piri piri - Η πιπεριά Peri Peri έχει πολιτογραφηθεί στη Νότια Αφρική και είναι επίσης γνωστή ως πιπεριά αφρικανικού ματιού πτηνού, πιπεριά Piri-Piri ή πιπεριά Pili-Pili, ανάλογα με την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Η πιπεριά κυμαίνεται από μισό έως μία ίντσα σε μήκος και λεπταίνει σε αμβλύ σημείο. Το μικρό πακέτο έχει μια ισχυρή γροθιά με βαθμολογία 175.000 στην κλίμακα Scoville, κοντά στο Habanero, αλλά το Peri Peri είναι μικρότερο και έχει πολύ διαφορετική γεύση. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε καυτερή σάλτσα, σε συνδυασμό με άλλα μπαχαρικά και καρυκεύματα, επειδή έχει μια πολύ ελαφριά, φρέσκια γεύση εσπεριδοειδών-βοτάνων που δένει καλά με τις γεύσεις των περισσότερων άλλων συστατικών. 

Scotch Bonnet - Παρόμοιες σε θερμότητα με το Habanero είναι αυτές οι πιπεριές δημοφιλείς στην Καραϊβική. Βρίσκεται συχνά σε καυτερές σάλτσες Τζαμάικας.

Πιπεριές ταμπάσκο - Οι σάλτσες που παρασκευάζονται με πιπεριές ταμπάσκο είναι γενικά πιο καυτερές από τις σάλτσες πιπεριού καγιέν. Μαζί με το Ταμπάσκο , μια σειρά από σάλτσες παρασκευάζονται με πιπεριές ταμπάσκο.

Trinidad Moruga Scorpion - Η πιπεριά τσίλι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ έχει μια τρυφερή γεύση σαν φρούτο. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χιλής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, το μείγμα Trinidad Scorpion Moruga είναι 2.009.231 SHU στην κλίμακα Scoville .

καυτερές σάλτσες

Carolina Reaper - Το Carolina Reaper είναι μια σούπερ καυτερή πιπεριά που έχει περιγραφεί ως ψητή γλυκύτητα που προσφέρει ένα στιγμιαίο επίπεδο θερμότητας. Αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή του Puckerbutt Ed Currie στο Rock Hill της Νότιας Καρολίνας, το Carolina Reaper έχει κατά μέσο όρο πάνω από 1,6 εκατομμύρια SHU και τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες τον Αύγουστο του 2017. 

Εκχύλισμα καψαϊκίνης - Οι πιο καυτερές σάλτσες παρασκευάζονται από εκχύλισμα καψαϊκίνης. Αυτά κυμαίνονται από μείγματα σάλτσας καυτερής πιπεριάς έως καθαρά εκχυλίσματα καψαϊκίνης. Αυτές οι σάλτσες είναι εξαιρετικά καυτερές και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη με προσοχή από όσους δεν είναι συνηθισμένοι σε φλογερά φαγητά. Πολλοί είναι πολύ ζεστοί για να καταναλώσουν περισσότερες από μία ή δύο σταγόνες σε μια κατσαρόλα με φαγητό. Αυτές οι καινοτόμες σάλτσες πωλούνται συνήθως μόνο από εξειδικευμένους λιανοπωλητές και είναι συνήθως πιο ακριβές.

Άλλα συστατικά - η θερμότητα επηρεάζεται επίσης από άλλα συστατικά. Μπορούν να προστεθούν λάδι μουστάρδας και wasabi για να αυξηθεί η αίσθηση του καψίματος, αλλά γενικά, περισσότερα συστατικά σε μια σάλτσα αραιώνουν την επίδραση του τσίλι, με αποτέλεσμα μια πιο ήπια γεύση. Πολλές σάλτσες περιέχουν ντομάτες, καρότα, κρεμμύδια, σκόρδο ή άλλα λαχανικά και καρυκεύματα. Το ξύδι ή ο χυμός λεμονιού είναι επίσης κοινά συστατικά σε πολλές καυτερές σάλτσες, επειδή η οξύτητά τους θα βοηθήσει να μην οξειδωθεί η σάλτσα, λειτουργώντας έτσι ως συντηρητικό.

Λίγο Kαυτερές     –     Μέτρια Kαυτερές     –     Πολύ Kαυτερές     –     Εξαιρετικα Καυτερές     –     Ελληνικές Σάλτσες     –     Σάλτσες Sriracha

Θέλεις να δώσεις ένταση στο φαγητό σου; Η μήπως θέλεις να ‘τρελάνεις’  τον ουρανίσκο σου; Δεν έχεις παρά να βάλεις στο ράφι σου μια από τις λαχταριστές καυτερές σάλτσες που θα βρεις στο κατάστημα μας , η οποία θα  μείνει για πολύ καιρό αξέχαστη στον ουρανίσκο σου!

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη από καυτερές σάλτσες στο κατά΄στημα μας, οι οποίες αποτελούν ιδανική λύση για όσους προτιμούν να δώσουν μια πιο πικάντικη γεύση στο φαγητό τους πέρα από τα κοινά καρυκεύματα. Οι καυτερές σάλτσες αποτελούνται από  πιπεριές που ξεκινούν από πολύ χαμηλά επίπεδα καυστικότητας, γι’ αυτούς που απλά θέλουν να δώσουν μια μικρή ένταση στο φαγητό τους και αντίστοιχα μπορούν να φτάσουν σε πολύ μεγάλα επίπεδα καυστικότητας για όσους είναι γενναίοι και θέλουν να δοκιμάζουν την τύχη τους!

Η κλίμακα Scoville , αποτελεί μια κλίμακα μέτρησης της καυστικότητας μιας πιπεριάς τσίλι η οποία εκφράζεται σε μονάδες SHU (Scoville Heat Units, Μονάδες "Θερμότητας" Σκόβιλ), και περιλαμβάνει στην πλειονότητα της πιπεριές, που ξεκινούν από την κοινή πράσινη πιπεριά (με 0 SHU) που υπάρχει σε κάθε ελληνικό τραπέζι και μπορεί να φτάσει σε πάρα πολύ μεγάλα επίπεδα καυστικότητας, σύμφωνα με την συγκεκριμένη κλίμακα, όταν ξεπερνούν τις 80.000 SHU.

καυτερές σάλτσες κλίμακα

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα από καυτερές σάλτσες που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα  συνδυάζοντας καυτερές και γλυκές γεύσεις ταυτόχρονα,  περιλαμβάνοντας ακόμα και εκρηκτικούς συνδυασμούς από φρούτα και αρώματα . Η πιπεριά Jalapeno και η  Tabasco προσδίδουν μια αρκετά πικάντικη γεύση στο φαγητό μας και υπάρχουν στα περισσότερα ελληνικά τραπέζια. Αν ωστόσο είσαι ένας από αυτούς που έχουν πιο γερό στομάχι και θέλουν κάτι πιο δυνατό, τότε βρίσκεσαι στην σωστή σελίδα καθώς παρακάτω βρείς μερικές από τις πιο καυτερές σάλτσες που υπάρχουν στον κόσμο!

Πως φτιάχνονται οι καυτερές σάλτσες?

Η παραδοσιακή μέθοδος δημιουργίας καυτερής σάλτσας απαιτεί τη ζύμωση είτε καθαρών καυτερών πιπεριών είτε μείγματος καυτερής και γλυκιάς πιπεριάς, καθώς και διαφόρων αρωματικών λαχανικών και βοτάνων (όπως σκόρδο ή κρεμμύδι). Αφού λήξει η περίοδος ζύμωσης, ολόκληρο το μείγμα ανακατεύεται με ξύδι μέχρι να γίνει λείο σαν μετάξι.

καυτερές σάλτσες

Καυτερές σάλτσες συστατικά

Ποια συστατικά μπαίνουν στη ζεστή σάλτσα; Οι περισσότερες πικάντικες σάλτσες παρασκευάζονται από ένα μείγμα πιπεριών τσίλι, ξύδι και θαλασσινό αλάτι. Πολλές καυτερές σάλτσες ζυμώνονται για να προσδώσουν μια ξινή ή funky γεύση. Μπορεί να είναι υγρά ή πάστα σε συνοχή και μπορεί να είναι πράσινα, κόκκινα ή ακόμα και καφέ.

 

Καυτερές Σάλτσες - Είδη

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε εντυπωσιακές καυτερές σάλτσες χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με το επίπεδο καυστικότητας στο οποίο βρίσκεστε.

 

Ένας γενικός τρόπος για να εκτιμήσετε τη θερμότητα μιας σάλτσας είναι να δείτε τη λίστα συστατικών. Οι σάλτσες τείνουν να διαφέρουν σε θερμότητα ανάλογα με το είδος των πιπεριών που χρησιμοποιούνται και όσο πιο κάτω στη λίστα, τόσο μικρότερη είναι η ποσότητα του πιπεριού.

Cayenne - Οι σάλτσες που παρασκευάζονται με καγιέν, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων από τις σάλτσες τύπου Λουιζιάνα , είναι συνήθως πιο καυτερές από το jalapeño, αλλά πιο ήπιες από άλλες σάλτσες.

Chile de árbol - Μια λεπτή και ισχυρή μεξικάνικη πιπεριά τσίλι γνωστή και ως τσίλι ράμφος πουλιού και τσίλι ουράς αρουραίου. Ο δείκτης θερμότητάς τους κυμαίνεται μεταξύ 15.000 και 30.000 μονάδες Scoville , αλλά μπορεί να φτάσει και πάνω από 100.000 μονάδες. Σε υποκατάστατα μαγειρέματος, η πιπεριά Chile de árbol μπορεί να αντικατασταθεί με πιπέρι καγιέν .

Habanero - Οι σάλτσες πιπεριάς Habanero ήταν γνωστές ως οι πιο καυτερές φυσικές σάλτσες πιπεριάς, αλλά σήμερα είδη όπως το Bhut jolokia , το Naga jolokia ή το Trinidad Scorpion Moruga είναι ακόμη και πέντε ή δέκα φορές πιο καυτερές.

Jalapeño - Αυτές οι σάλτσες περιλαμβάνουν πράσινο και κόκκινο jalapeño chilis και chipotle (ωριμασμένο και καπνιστό). Το πράσινο jalapeño και το chipotle είναι συνήθως οι πιο ήπιες σάλτσες που υπάρχουν. Η κόκκινη σάλτσα jalapeño είναι γενικά πιο καυτή.

Naga Bhut Jolokia - Η πιπεριά είναι επίσης γνωστή ως Bhut Jolokia, πιπέρι φάντασμα, πιπέρι τσίλι φάντασμα, κόκκινο τσίλι νάγκα και τσίλι φάντασμα. Το 2007, το Guinness World Records πιστοποίησε ότι το Ghost Pepper (Bhut Jolokia) ήταν η πιο καυτερή πιπεριά τσίλι στον κόσμο, 400 φορές πιο καυτερή από τη σάλτσα Tabasco. Ωστόσο, το 2011 έχει αντικατασταθεί από το Trinidad Moruga Scorpion.

Piri piri - Η πιπεριά Peri Peri έχει πολιτογραφηθεί στη Νότια Αφρική και είναι επίσης γνωστή ως πιπεριά αφρικανικού ματιού πτηνού, πιπεριά Piri-Piri ή πιπεριά Pili-Pili, ανάλογα με την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Η πιπεριά κυμαίνεται από μισό έως μία ίντσα σε μήκος και λεπταίνει σε αμβλύ σημείο. Το μικρό πακέτο έχει μια ισχυρή γροθιά με βαθμολογία 175.000 στην κλίμακα Scoville, κοντά στο Habanero, αλλά το Peri Peri είναι μικρότερο και έχει πολύ διαφορετική γεύση. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε καυτερή σάλτσα, σε συνδυασμό με άλλα μπαχαρικά και καρυκεύματα, επειδή έχει μια πολύ ελαφριά, φρέσκια γεύση εσπεριδοειδών-βοτάνων που δένει καλά με τις γεύσεις των περισσότερων άλλων συστατικών. 

Scotch Bonnet - Παρόμοιες σε θερμότητα με το Habanero είναι αυτές οι πιπεριές δημοφιλείς στην Καραϊβική. Βρίσκεται συχνά σε καυτερές σάλτσες Τζαμάικας.

Πιπεριές ταμπάσκο - Οι σάλτσες που παρασκευάζονται με πιπεριές ταμπάσκο είναι γενικά πιο καυτερές από τις σάλτσες πιπεριού καγιέν. Μαζί με το Ταμπάσκο , μια σειρά από σάλτσες παρασκευάζονται με πιπεριές ταμπάσκο.

Trinidad Moruga Scorpion - Η πιπεριά τσίλι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ έχει μια τρυφερή γεύση σαν φρούτο. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Χιλής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, το μείγμα Trinidad Scorpion Moruga είναι 2.009.231 SHU στην κλίμακα Scoville .

καυτερές σάλτσες

Carolina Reaper - Το Carolina Reaper είναι μια σούπερ καυτερή πιπεριά που έχει περιγραφεί ως ψητή γλυκύτητα που προσφέρει ένα στιγμιαίο επίπεδο θερμότητας. Αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή του Puckerbutt Ed Currie στο Rock Hill της Νότιας Καρολίνας, το Carolina Reaper έχει κατά μέσο όρο πάνω από 1,6 εκατομμύρια SHU και τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες τον Αύγουστο του 2017. 

Εκχύλισμα καψαϊκίνης - Οι πιο καυτερές σάλτσες παρασκευάζονται από εκχύλισμα καψαϊκίνης. Αυτά κυμαίνονται από μείγματα σάλτσας καυτερής πιπεριάς έως καθαρά εκχυλίσματα καψαϊκίνης. Αυτές οι σάλτσες είναι εξαιρετικά καυτερές και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη με προσοχή από όσους δεν είναι συνηθισμένοι σε φλογερά φαγητά. Πολλοί είναι πολύ ζεστοί για να καταναλώσουν περισσότερες από μία ή δύο σταγόνες σε μια κατσαρόλα με φαγητό. Αυτές οι καινοτόμες σάλτσες πωλούνται συνήθως μόνο από εξειδικευμένους λιανοπωλητές και είναι συνήθως πιο ακριβές.

Άλλα συστατικά - η θερμότητα επηρεάζεται επίσης από άλλα συστατικά. Μπορούν να προστεθούν λάδι μουστάρδας και wasabi για να αυξηθεί η αίσθηση του καψίματος, αλλά γενικά, περισσότερα συστατικά σε μια σάλτσα αραιώνουν την επίδραση του τσίλι, με αποτέλεσμα μια πιο ήπια γεύση. Πολλές σάλτσες περιέχουν ντομάτες, καρότα, κρεμμύδια, σκόρδο ή άλλα λαχανικά και καρυκεύματα. Το ξύδι ή ο χυμός λεμονιού είναι επίσης κοινά συστατικά σε πολλές καυτερές σάλτσες, επειδή η οξύτητά τους θα βοηθήσει να μην οξειδωθεί η σάλτσα, λειτουργώντας έτσι ως συντηρητικό.

Οι δημιουργοί αυτής της σάλτσας κατάφεραν να χωρέσουν 30 ολόκληρες πιπεριές Ghost pepper σε κάθε μπουκάλι Dawson's Ghost Pepper Mash! Μόνο για τους μυημένους στα καυτερά καθώς είναι τρομερά καυτερή!Έχει κόκκινο χρώμα και πηχτή σύσταση καθώς περιέχει 30 πιπεριές ανα μπουκάλι. Δοκιμάστε με προσοχή..
14,90€
Angry Goat Καυτερή Σάλτσα - Dreams of Calypso 148ml
New 10-20 Μερες
 To Τρινιντάντ και Τομπάκο είναι η μητέρα της μουσικής Calypso καθώς και πολλών καυτερών πιπεριών που αγαπάμε. Η εταιρεία Angry Goat θέλοντας να συνδυάσει τα δύο αυτά στοιχεία δημιούργησε μια εξωτική καυτερή σάλτσα που πραγματικά αποτελεί μια γευστική πανδαισία. Τα τροπικά φρούτα μ..
10,90€
Μια μυστήρια καυτερή σάλτσα με μια νεκροκεφαλή στο καπάκι και κάπα! Η συγκεκριμένη σάλτσα είναι τόσο ύπουλη που μόλις την βάζετε στο στόμα σας είναι γλυκιά με εκπληκτική γεύση πιπεριών που σε ωθεί να δοκιμάσεις λίγο ακόμα. Δευτερόλεπτα μετά όμως αρχίζεις να διαπιστώνεις ότι έκανες το μεγαλύτερο..
13,20€
Εκπληκτική γεύση σε καυτερή σάλτσα, η Blair's Sudden Death Sauce είναι της οικογένειας death sauces και πρόκειται για την πιο δημοφιλή του πακέτου. Έρχεται σε συσκευασία φέρετρο μαζί με μπρελοκ νεκροκεφαλη! Περιέχει ginseng από την Σιβηρία, φρέσκες χαμπανέρο, καγιέν και απόσταγμα καυτερής πιπεριάς μ..
15,90€
Blair's Ultra Death Sauce σε συσκευασία φέρετρο - 150ml! Blair's Ultra Death Sauce σε συσκευασία φέρετρο - 150ml!
New 10-20 Μερες
 Top Tier καυτερή σάλτσα που μηδενίζει τα κοντέρ του πόσο καυτερή μπορεί να είναι μια σάλτσα καυτερών πιπεριών.H Blair's Ultra Death Sauce είναι μια σάλτσα που την παραδέχονται και την σέβονται παγκοσμίως όλοι όσοι γνωρίζουν και είναι λάτρεις των καυτερών. Απίστευτο ασύγκριτο κάψιμο που..
16,50€
Born to Hula Reaper of Sorrow - Καυτερή σάλτσα με Carolina Reaper 150ml
10-20 Μερες
 Η συγκεκριμένη καυτερή σάλτσα είναι ένα γευστικό μίγμα καυτερών πιπεριών καρολίνα ρίπερ με κόκκινες Jalapenos σε βάση red wine vinegar. Είναι υπερβολικά καυτερή σάλτσα λόγω των carolina reaper που περιέχει και απευθύνεται μόνο στους μυημένους στα καυτερά ή σε όποιον θέλει να κάνει δοκιμή μ..
11,80€
Bravado Εκπληκτική σάλτσα με blueberry και Ghost Pepper! Bravado Εκπληκτική σάλτσα με blueberry και Ghost Pepper!
Προτείνουμε
Αφήστε το στον καυτερούλη να σας οδηγήσει σε ένα νέο επίπεδο όσον αφορά την καυτερή σας σάλτσα.Φρέσκα μούρα, μαύρο πιπέρι χοντροκομμένο και υπερκαυτερές πιπεριές ghost peppers.Πρόκειται για την γεύση που όλες οι καυτερές σάλτσες θα έπρεπε να έχουν. Ιδανική για όλα τα κρέατα! Μια από τι..
10,90€
Η πιο καυτερή σάλτσα της οικογένειας Bravado που μας ΄έχει συνηθίσει σε απολύτως ποιοτικές σάλτσες. Οι σάλτσες Bravado βασίζονται περισσότερο στην γεύση και λιγότερο στο να σας κάψουν στον απόλυτο βαθμό. Η σάλτσα περιέχει καυτερές πιπεριές carolina reaper οι οποίες ανεβάζουν την θερμοκρασία αρκετά α..
11,20€
Cajohn's Reaper BBQ σάλτσα - 454γρ Cajohn's Reaper BBQ σάλτσα - 454γρ
10-20 Μερες
Άλλη μια καταπληκτική σάλτσα BBQ Cajohn’s.  H συγκεκριμένη σάτσα είναι γλυκιά και προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ γεύσης και καψίματος. Όσοι ειναι μυημένοι στα καυτερά θα εκστασιαστούν και πιθανόν να βρουν την συσκευασία του σχεδόν μισου κιλού μικρή! Περιέχει πιπεριές καρολίνα ρίπερ και χαμπανέ..
11,70€
Cajohn's Reaper SlingBlade Υπερ Καυτερή Σάλτσα 150ml Cajohn's Reaper SlingBlade Υπερ Καυτερή Σάλτσα 150ml
Προτείνουμε 10-20 Μερες
Reaper Slingblade - Μια από τις πιο ποιοτικές καυτερές σάλτσες με Carolina Reaper.Την φέραμε γιατί έχει τις καλύτερες κριτικές στο διαδίκτυο ως τρομερά γευστική και πάρα πολύ καυτερή οπότε ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς και μυημένους στα καυτερά. Μια ποιοτική σάλτσα που ξεκινάει απο την συ..
14,90€
Premium ΒBQ σάλτσα. Εξαιρετικά καυτερή σάλτσα με πιπεριές καρολίνα ρίπερ ιδανική για ribs και λάτρεις των καυτερών. Η πιο καυτερή σάλτσα μπάρμπεκιου που δοκιμάσατε ποτέ που όμως σας ωθεί να βάλετε λίγη ακόμα σαλτσούλα πάνω στη μπριζόλα το μπιφτεκάκι και τα παιδάκια σας. ..
9,90€
Crazy Bastard Sauce SET  - THE HOTTEST 3x100ml Crazy Bastard Sauce SET  - THE HOTTEST 3x100ml
New 10-20 Μερες
Το πακέτο αυτό περιέχει τις 3 από τις πιο καυτές σάλτσες (Πορτοκαλί, Κόκκινη, Μαύρη) σε ειδική κασετίνα. Έτοιμη και για δώρο! Περιεχόμενο κασετίνας: 1 x Ghost Pepper and Mango 100ml1 x Trinidad Scorpion and Clementine 100ml1 x Carolina Reaper και blueberry 100ml  Συστατικ..
18,00€
Καυτερή σάλτσα με Chipotle και Ανανά από την Crazy Bastard. Τι είναι το chipotle?To chipotle είναι ώριμες καπνιστές καυτερές πιπεριές Jalapeno που τις έχουν αποξηράνει και τις χρησιμοποιούν ως καρύκευμα στην Μεξικάνικη κουζίνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε το κάψιμο των πιπε..
7,90€
Μια artisan καυτερή σάλτσα από την Crazy Bastard Sauce που περιέχει πιπεριές Ghost Pepper και Μάνγκο! To κάψιμο από τις πιπεριές ghost pepper είναι σε  απόλυτη αρμονία με την εξωτική γεύση του μάνγκο και την φρεσκάδα των μήλων!Μια ακόμα εκπληκτική σάλτσα από την Crazy Bastard η οποία φέρνει..
7,90€
Crazy Bastard Sauce με Habanero και Tomatillo! 100ml Crazy Bastard Sauce με Habanero και Tomatillo! 100ml
10-20 Μερες
 Ακόμη μια υπέροχη προσθήκη στην συλλογή των Crazy Bastard Sauces. H συγκεκριμένη καυτερή σάλτσα είναι μια mid-range πρόταση με καυτερές πιπεριές habanero και tomatillo'sΤι είναι όμως τα tomatillo's? Τα tomatillo's είναι ένα είδος "ντομάτας" που καλλιεργούνται και προέρχονται από το Μεξ..
7,90€
Καυτερή σάλτσα με καυτερές πιπεριές Jalapeno και Χουρμά! H εισαγωγική σάλτσα για όλους τους hotheads που έχει την χαρακτηριστική όψη, μυρωδιά και γεύση Jalapeno. Η πιπεριά Jalapeno καίει τόσο όσο χρειάζεται χωρίς να σας κάνει να τρέχετε για το γάλα γιαυτό και χρησιμοποιείται παντού σε γεύματα όπου θ..
7,90€
Crazy Bastard Sauce με Scotch Bonnet και Μπαχαρικά καραϊβικής! 100ml Crazy Bastard Sauce με Scotch Bonnet και Μπαχαρικά καραϊβικής! 100ml
10-20 Μερες
Μια φρέσκια καυτερή σάλτσα με αρώματα καραϊβικής που όλοι μας πρέπει να δοκιμάσουν. Όσοι δεν ψάχνουν για την πιο καυτερή σάλτσα στον κόσμο αλλά τους αρέσουν τα καυτερά και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι γευστικά διαφορετικό αυτή είναι η σάλτσα που πρέπει να δοκιμάσουν. Εξαιρετική γέυση της πιπεριάς Scotc..
7,90€
Crazy Bastard Sauce με Scotch Bonnet και Μπαχαρικά καραϊβικής! 200ml Crazy Bastard Sauce με Scotch Bonnet και Μπαχαρικά καραϊβικής! 200ml
New 10-20 Μερες
Μια φρέσκια καυτερή σάλτσα με μπαχαρικά καραϊβικής που όλοι μας πρέπει να δοκιμάσουν.Συστατικά: Πιπεριές, κρεμμύδια, ξύδι από λευκό κρασί, τσίλι σκωτσέζικου καπό (13%), τζίντζερ, σκόρδο, λάιμ, ελαιόλαδο, αλάτι σέλινο, μείγμα μπαχαρικών (0,3%) Περιγραφή: Αυτή η σάλτσα σε στυλ Καραϊβικής ..
10,50€
Πάρα πολύ καυτερή σάλτσα με πιπεριές Trinidad Scorpion και κλημεντίνη! Εξαιρετική σε γεύση σάλτσα με υπέροχη ζέστη από τις πιπεριές Trinidad και φρουτώδη γεύση από τις κλημεντίνες. Κιτρώδη γλυκιά γεύση με έντονο άρωμα πιπεριών και νότες από σκόρδο. Το κάψιμο της συγκεκριμένης σάλτσας αργεί ..
7,90€
Πολύ καυτερή σάλτσα τσίλι με τσίλι Trinidad Scorpion και κλημεντίνες.Συστατικά:πιπεριές, μήλο, κρεμμύδι, ξύδι από λευκό κρασί, κλημεντίνες (10%), τσίλι Trinidad Scorpion (6%), σκόρδο, λάιμ, ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτιΓεύση:Γεύση απο εσπεριδοειδή, έντονο άρωμα τσίλι με λίγες ..
10,50€
H πιο καυτερή από τις σάλτσες Crazy Bastard! Ο συνδυασμός πιπεριάς καρολίνα ρίπερ με μήλο και blueberries την κάνει φρουτώδη και γλυκίά στην αρχή μόλις την δοκιμάσετε αμέσως μετά όμως δεν αργεί να έρθει το έντονο κάψιμο και η δυνατή γεύση της πιπεριάς Carolina Reaper. H γεύση αυτής της σάλτ..
7,90€
Εμφάνιση 1 έως 21 από 98 (5 Σελ.)