Menu
Your Cart

Carolina Reaper 6 Σπόροι καυτερής πιπεριάς

Carolina Reaper 6 Σπόροι καυτερής πιπεριάς
Προτείνουμε
Carolina Reaper 6 Σπόροι καυτερής πιπεριάς
4,40€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδ.: 057

 

Σπόροι καυτερής πιπεριάς Carolina Reaper. H πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου! καρολινα ριπερ. Για τους υπομονετικούς που θέλουν να μεγαλώσουν μόνοι τους το δικό τους φυτό Καρολίνα Ρίπερ. Οι σπόροι καρολίνα ρίπερ δεν χρειάζονται πολύ για να μεγαλώσουν. Οδηγίες φύτευσης καυτερών πιπεριών μπορείτε να δείτε στο παρακάτω λινκ:

https://kafteroulis.gr/odigies-vlastisis-kayteron-piperion-sporoi

H καρολίνα ρίπερ αγγίζει σύμφωνα με τους ειδικούς τα 2.2 εκατομύρια μονάδες σκόβιλ! Αρκετά εάν σκεφτεί κανείς ότι μια πιπεριά καγιέν φτάνει το πολύ τις 50.000 μονάδες! Ανήκει στο γένος capsicum chinense και είναι στρογγυλή με σαγρέ επιφάνεια. Χρώματα πιπεριάς καρολινα ριπερ (Carolina reaper) έχουν παρατηρηθεί τα κόκκινο και σοκολατί τα οποια διαθέτουμε και τα δύο στην ιστοσελίδα μας.

Η καρολίνα ρίπερ (Carolina Reaper) θα αλλάξει χρώμα πάνω στο φυτό απο πράσινο σε κόκκινο οπότε και είναι έτοιμη για κατανάλωση! Είναι μικρές στρογγυλές πιπεριές με μια ουρίτσα στο άκρο τους το οποίο έχει απομείνει από την τρινιταντ σκόρπιον απο την οποία η καρολινα ριπερ δημιουργήθηκε!

Εάν την δοκιμάσετε απλά κόψτε ένα μικρό κομματάκι από την όλη πιπεριά και δοκιμάστε την καθώς αμέτρητα βίντεο στο youtube ατόμων που έφαγαν την καυτερή πιπεριά Carolina reaper μαρτυρούν ότι τις περισσότερες φορές είναι πολύ καυτερή για να καταναλωθεί χωρίς δυσάρεστες  συνέπειες! Εάν σκοπεύετε να την δοκιμάσετε παρακαλούμε έχετε κοντά σας ένα ποτήρι με γάλα καθώς η λιπαρή φύση της πιπεριάς δεν αφήνει το νερό να ξεπλύνει το στόμα αφαιρώντας και το κάψιμο που προήλθε από την πιπεριά.

Προσοχή, οι σπόροι απο καρολίνα ριπερ (Carolina reaper) θα πρέπει να έχουν ειδική μεταχείριση καθώς εάν τους κουμπήσετε με γυμνά χέρια μπορεί η καψαικίνη να παραμείνει στα χέρια σας για αρκετές ώρες μετά!

 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε